го направих! Аз в полумаратона – но нека започнем от самото начало …

Първото нещо, което правите на полумаратон сутрин, е тоалетната. Второто нещо е поставено на слънцезащитен блок. Поставих го, преди да сложа тениската си, за да не пропускам петна около врата си. Не позволявайте на тези мексикански гени да ви подмамят – изгарям като кутия, пълна с вестници.
Най -новите ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 4
Маратон тренировъчен дневник Ден 4 регистриране

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 21 секунди

След това
Преди да бяхме непознати преглед
09:42

На живо
00:00
08:21
01:21

За съжаление забравих слънцезащитния си крем и трябваше да забия лосион от моя страна в косата си. Бу. След като бях правилно забит с белите неща, приготвих малко кафе за гориво.

Винаги горим за дългосрочно бягане с тост и бадемово масло (или PB). Не бях сигурен какво бих искал, затова донесох различни опции

Взех совалката от хотела до стартовата линия. След като бях там, се качих в линията Porta Potty. Накрая беше време да се подреди! Въпреки че съм малко изгорял на състезания, се радвам, че се състезавам повече. (Ако сте нов в RER – ето последният ми резюме на маратона и причината да се изгоря.) Това наистина ми помогна с нервите ми. Обикновено съм каша, но днес просто бях в него, за да се забавлявам.

Подредих се в моя корал и разбрах, че и 1:45 Pacer също е там. Избрах да остана зад тази група. Знам, че все още не съм готов за половината 1:45 – но съм прословут, че започнах твърде бързо. Не. Днес бих провел интелигентна надпревара. Погрижих се да не премина тази група и мисля, че тя се изплати.

Завърших с време 1:49:28. Не е твърде изтъркана. (Натиснато старт отново при произшествие, след като прекосих линията.)

Моят полумаратон в Лас Вегас беше 1:51:16. И така, аз бях само месец по -късно!

След като прекосих финалната линия, хванах протеинов бар и цитомакс напитка, опънах се, надничах и отидох да намеря Тина. Планирах да я намеря около 23 мили 23, но улицата, на която се разхождах, ме заведе на Mile 24 – тя работеше.

След като развеселих някои фантастични непознати (и читател ме намери и аз! Здравей !!) Намерих Тина. Тя каза, че не се чувства толкова страхотно, но все пак изглеждаше добре.

Избягах последните 2 мили с нея.

Бен нае хеликоптер, за да покрие това събитие, ни намери от структурата за паркиране на превозното средство най -добре преди финалната линия!

Ето ни! Давай, давай, давай! Завършете силно!

Никога преди не съм провеждал състезание с никого, така че беше забавно да имам непланиране, с което да говоря за малко

Чувствах се наистина добре да се занимавам и да бягаме с Тина на първия си пълен маратон! Тя напълно победи и целта си – прочетете резюмета си и й кажете поздравления в Carrotsncake.

След 13,1 мили, плюс няколко много повече, намерих Бен в море от хора. В този момент имах нужда от душ и малко храна възможно най -скоро.

Единственият отрицателен за деня беше възмутителният трафик, който се опитваше да излезе от структурата за паркиране на превозни средства. Отне ни поне 30 минути. След това се сблъскахме с типичния трафик на лошия състезателен ден, защото толкова много улици са затворени. Днес се прибираме вкъщи и имахме само хотелската стая до 14:00, така че трябваше да се втурнем назад, за да мога да взема бърз душ и да си взема нещата! Сериозно се приготвих за 10 минути.

Винаги казвам, че трябва да носите медала си през останалата част от деня, дори ако го свалите да се къпете и да се промените. Поставете го отново след. Спечелихте го! И наистина е единственият ден, в който някога ще го носите. (Освен ако не сте Flava Flav или нещо подобно.)

Качихме се на пътя и тогава разбрах: „Почти ще изминем, ако сега не се храня най -добре.“

Слязохме от магистралата и намерихме случайна бургерна става – Smash Burger.

Бен закупи зеленчуци. Те бяха трагични. Просто мазни зеленчуци. Предполага се, че „Flash Fried“, но изглеждаше малко прекалено мокър за това.

И порцията също беше оскъдна. Живей и учи.

Не се забърквам, когато се отнася до пържени картофи и имам сладък картоф.

И салата. Мисля, че все още съм малко дехидратиран, защото просто исках голяма салата с тонове зеленчуци. Ах. Толкова добър.

Докато бягах половината, намерих някой с чаша Dunkin Donuts. Тъжно ли е, че бях в състезание и открих какво пие някой? Може би. И това е добре.

Станах обсебен от ДД, когато живеех в Мериленд (отчасти благодаря на Тина, който се блъскаше за това през цялото време). Трябваше да пия голямо ледено кафе.

Имам и няколко дупки за понички за десерт. Състезания с PRS, състезания като цяло или дори просто стават от леглото сутрин всички оправдават дупки за понички

Днес беше страхотен ден и това беше просто черешката на тортата, ледено кафе на тортата!

Сега съм в блогове, докато Бен ни кара обратно в Южна Калифорния.

Поздравления за всички състезатели днес! Няколко читатели на блогове и бегачи казаха, че и мен са ме виждали – надявам се, че мъжете го разтърсиха !!!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

ДялТуит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате тези:

Surf City Half Marathon Резултати и резюме

Surf City Half Marathon Резултати и резюме

Surf City Marathon и Half Marathon резултати и резюме. Снимки и забавление от полумаратонския бягане в плажа Хънтингтън

Red Wine и Dine Half Marathon Race Recap

Red Wine и Dine Half Marathon Race Recap

Изпълнете резюме на състезанието Disney Half Marathon. Червено вино и вечеря на полумаратон 2021 г. Трикове и преглед на 13,1 мили

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Половин маратон резюме и преглед. Irvine наполовина луд полумаратон за бягане и преглед на състезанията и предложения за

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

Най -добрият град на Америка (Сан Диего) Резултати от расата на полумаратон и резюме. Снимки на полумаратон AFC. Работи в

Резултати от полумаратон на OC и топ 13 акцента

Резултати от полумаратон на OC и топ 13 акцента

Резултати от расата на OC Marathon и Half Marathon. Оранжев окръг резюме и най -добрите части от бягането на 13,1 мили. Отстъпки за други

LEXUS Дайте резултати на полумаратон и код за отстъпка за следващите състезания

LEXUS Дайте резултати на полумаратон и код за отстъпка за следващите състезания

Lexus дантела Irvine Half Marathon 5K резултати. Състезание за резюме разбира се, завършва и състезателен курс в Южна Калифорния.

⚡ от Shareaholic

.

Leave A Comment

Recommended Posts

3 причини, които не ви е трудно (там)

от Мат Уейк Господа, няма нищо много по -неудобно от значимия ви друг, който трябва да се справи с мокра юфка, когато е в настроение. Говорим за люлеене около ласо, а не да й дадем кувалда в леглото. Каква е сделката? Ти […]

eefje

Тиквен пай овесена каша

Здравейте! Тази сутрин направих невероятна тиквена овесена каша и исках да споделя рецептата. Сезонът на тиквата официално започва утре, изчакайте, че намекна есен – започва есента. Същото нещо, нали? Първо, тази сутрин ударих фитнеса много рано за групов клас. Наистина искам да […]

eefje

Какво ще правя с живота си?

Това е толкова странно. Какво ще правя с живота си? Направих бягане на средни разстояния като стойка за дългото си бягане в петък сутринта. Новият ми график за бягане е предимно понеделник, сряда, петък с място за състезания или едно допълнително бягане […]

eefje

Pan Dulce Sunday

Не знам дали е така, защото се прибрах вкъщи или какво, но тази седмица не копнея нищо друго освен добра мексиканска храна. За щастие се загрижих за най-доброто място, тъй като домът е пълен с фантастични ресторанти и пекарни за дупки в […]

eefje