Имам дългосрочен план за утре, но след опустошителните усилия от миналия уикенд? Вярвам, че някои предложения, както и мотивацията са в ред.

Съвети за бягане в горещо време:
Най -новите ми видеоклипове

4 -минутна тренировка на долната част на тялото за бегачи
Пет упражнения за долно тяло за бегачи! Опитайте тази бърза тренировка за издръжливост в къщата за краката, бедрата, както и глутеите. Не са необходими устройства.

Глуто мост
Магарета ритници – променливи страни
Миди – променливи страни

Вземете много повече информация за runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 49 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 6
01:19

На живо
00:00
08:21
04:49

1. Хидрат !!!

Ето 11 техники за хидратация от Active.com

2. Носете пот в пот, светло оцветена екипировка.

Две думи: Шафинг е гадно.

Предотвратяване на размазване с пот с улици, вазелин или плъзгане на тялото, както и това, което още повече работи за вас. Всяко тяло е различно. Когато разберете къде сте предразположени към Chafe, опитайте различни избори за облекла и/или забиване на вазелината. Много повече по -добре – колкото и да е предпазлив, тъй като оставя след себе си мазна маркировка на някои тъкани.

Знам. В началото се чувства грубо. Въпреки това е много по -добре от изгарянето на кожата от ада.

3. Гориво добре. Може да имате само вода или спортна напитка в ума си в горещо време, но не се пълнете напълно на течности, ако бягате дълго. Вие изисквате гориво. Разчитай на мен.

Винаги съм се плашил да ям толкова много по време на бягане, но наистина вярвам, че това боли много повече, отколкото ми помага. Всяко тренировъчно бягане е усилие в изпитанието, както и грешка. Това е моментът да видите точно колко храна изисквате, когато сте там.

Наистина вярвам, че на практика би било много по -добре да се храните малко толкова добре, както и да се изисква почивка в тоалетната (стига да не ви осигурява тротовете на бегача), вместо да ядете, както и да се размишля. Въпреки това отново всяко тяло е различно.

4. Вземете ледена вана. Те са брутални. Не харесвам мразовито (помнете, че се преместих от Мериленд след 1 зима). те обаче работят.

Мотивация:

Винаги съм харесвал мотивационните реклами на Nike. Те наистина ми говорят, както и точно тук са двама от любимите ми …

„Престорихте се, че бутонът за отлагане не е съществувал. Измъкнахте дупето си от леглото, докато други спяха. Докато други ядеха палачинките им, вие сте имали празник на протеини, глюкоза, както и електролити. Двойно се възползвате. Оставихте светлината на вътрешния двор, както и заключихте вратата зад вас.

Тичахте 5Ks, 10Ks, 26,2 мили. Някои дни повече, някои дни по -малко. Наградихте дълго време с кратко бягане. както и кратко бягане с дългосрочен план. Дъжд се опита да те забави. Слънцето се опита да ви микровълнова. Снегът ви накара да се почувствате като войн.

Ти си натъпкан. Ти си бонбони. Не сте платили ум за комфорт. В събота и неделя. На празници. Направихте причини да продължите. Под въпрос себе си. Играеше умни игри. Поставете сърцето си пред коленете. Слушайте дишането ви. Пот слънцезащитен крем в очите ти. Справете се с тена на вашия фермер.

Удряхте стената. Отидохте с него. Избрахте да бъдете човек за това. Избрахте да бъдете дама за това. завърши това, което започнахте. Показано от какво сте направени. Просто продължих да слагате миля след миля на вашия интервал одометър. В продължение на 25 години тичахте. както и ние бягахме с вас. Точно колко по -далеч ще отидем? Доколкото щете. ”

– Nike Ad, който проверих в списание Competitor

„През целия си живот ви казват нещата, които не можете да направите. През целия си живот те ще заявят, че не сте достатъчни или силни достатъчни или умели; Те ще посочат, че сте с грешна височина или грешна тежест или грешен тип, за да играете това или да бъдете това или да постигнете това. Те ще ви кажат не, хиляда пъти не, докато всичко не се оказа безсмислено. През целия ви живот те ще ви кажат не, доста твърдо, както и изключително бързо. както и ще им кажете „да“. – Nike AD (аз съм запомнил, защото младши високо)

„Принцът коленичи, както и пъхна стъкления чехъл над крака на Пепеляшка. както и тя във форма точно правилно. Всъщност, тя във форма практически е удобно като новия Nike Air Huarache Plus. Който е разработен в последната, както и на жената, която има горна част на неопрен. Така една дама може да спре да чака тъпия си принц, за да намери, както и вместо това да избере добър дълъг план. ”

– Nike AD

Въпрос: Някакъв вид предложения или мотивационни поговорки, които да добавите?

Въпрос №2: Кой работи този уикенд? Точно колко?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

ТуитЩифт

Дял

Поща

Дял

Leave A Comment

Recommended Posts

3 причини, които не ви е трудно (там)

от Мат Уейк Господа, няма нищо много по -неудобно от значимия ви друг, който трябва да се справи с мокра юфка, когато е в настроение. Говорим за люлеене около ласо, а не да й дадем кувалда в леглото. Каква е сделката? Ти […]

eefje

Тиквен пай овесена каша

Здравейте! Тази сутрин направих невероятна тиквена овесена каша и исках да споделя рецептата. Сезонът на тиквата официално започва утре, изчакайте, че намекна есен – започва есента. Същото нещо, нали? Първо, тази сутрин ударих фитнеса много рано за групов клас. Наистина искам да […]

eefje

Какво ще правя с живота си?

Това е толкова странно. Какво ще правя с живота си? Направих бягане на средни разстояния като стойка за дългото си бягане в петък сутринта. Новият ми график за бягане е предимно понеделник, сряда, петък с място за състезания или едно допълнително бягане […]

eefje

Pan Dulce Sunday

Не знам дали е така, защото се прибрах вкъщи или какво, но тази седмица не копнея нищо друго освен добра мексиканска храна. За щастие се загрижих за най-доброто място, тъй като домът е пълен с фантастични ресторанти и пекарни за дупки в […]

eefje