Не знам дали е така, защото се прибрах вкъщи или какво, но тази седмица не копнея нищо друго освен добра мексиканска храна. За щастие се загрижих за най-доброто място, тъй като домът е пълен с фантастични ресторанти и пекарни за дупки в стената, осигуряващи най-добрата мексиканска храна!

Днес се събудих рано и тръгнах до местна Panaderia (пекарна) за Pan Dulce!
Най -новите ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 2
Ден на списанието за обучение на маратон 2. runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 45 секунди

След това
Маска за лице за бягане или ходене навън на съвети
07:15

На живо
00:00
08:21
01:45

Те имат толкова многобройни опции, че винаги е трудно да се избират и всички са вкусни -така че просто на случаен принцип избрах някои вкусотии.

Винаги има свинска бисквитка, направена от джинджифил. Това е един път да ям свинско месо?

Изядох този клаксон – и започнах да мърморя преди снимката, извинявай.

Нещото с Pan Dulce е, че става застояло бързо, ако не го държите в здраво запечатан контейнер. Този сладък дисплей не е много херметичен, но обичам да го имам на тезгяха (дори и да е много изкушаващо да ходя през целия ден).

Имах няколко яйца и парче остатъчна палачинка, за да избера моя тиган.

Бен и аз прекарахме деня, пазарувайки. Трябва да вземем кола, която да ни отведе на пътни пътувания, защото колата ми има 120 километра и не би искала да я шансира. Мислим за нещо евтино и използвано, но надеждно и добро за газа – точно като моето ехо?

Докато бяхме навън, намерихме Хърби, любовта на любовта. Много е сладко, но не в бягането.

Около 14:00 бяхме много гладни и спасихме от бързия стил на дилър на Nissan. По същество спряхме в първия стриптийз мол, който намерихме и се озовахме на индийско място на бюфет. Получих малко от всичко вегетарианско. Обичам, че на индийските места има толкова много варианти за вегета!

Останалата част от деня включваше плодова салата, картофена салата и барбекю със семейството. Забавлението и храната имаше от всички?

Сега тръгвам да се развивам с Бен за малко, преди да се наложи да ударя чувала.

Ще се видим утре!

Въпрос: Каква храна трябва да имате, когато се приберете вкъщи (или стара земя за стъпване)?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave A Comment

Recommended Posts

3 причини, които не ви е трудно (там)

от Мат Уейк Господа, няма нищо много по -неудобно от значимия ви друг, който трябва да се справи с мокра юфка, когато е в настроение. Говорим за люлеене около ласо, а не да й дадем кувалда в леглото. Каква е сделката? Ти […]

eefje

Тиквен пай овесена каша

Здравейте! Тази сутрин направих невероятна тиквена овесена каша и исках да споделя рецептата. Сезонът на тиквата официално започва утре, изчакайте, че намекна есен – започва есента. Същото нещо, нали? Първо, тази сутрин ударих фитнеса много рано за групов клас. Наистина искам да […]

eefje

Какво ще правя с живота си?

Това е толкова странно. Какво ще правя с живота си? Направих бягане на средни разстояния като стойка за дългото си бягане в петък сутринта. Новият ми график за бягане е предимно понеделник, сряда, петък с място за състезания или едно допълнително бягане […]

eefje

Pan Dulce Sunday

Не знам дали е така, защото се прибрах вкъщи или какво, но тази седмица не копнея нищо друго освен добра мексиканска храна. За щастие се загрижих за най-доброто място, тъй като домът е пълен с фантастични ресторанти и пекарни за дупки в […]

eefje