Най -добрият ми приятел, Синди все още се отдръпва от отслабването. Тя направи някои страхотни подобрения, но все още имаме път.

Тя и аз изпращахме имейл напред и назад с нашите ежедневни ястия и това наистина помага да го напишем. Синди използва приложението My Fitness Pal и ми изпраща изображение на него.
Последните ми видеоклипове

Какво ям за един ден – издание на бегач
Това, което ядох за един ден. Дневникът на храните от бегач, който в момента не тренира за маратон или полумаратон. Закуска, обяд, вечеря и закуски плюс съвети.

Още видеоклипове

0 секунди от 14 минути, 26 секунди

След това
Високо постижение – добър преглед на книги за слушане
06:12

На живо
00:00
08:21
14:26

Опитах да използвам тетрадка за няколко седмици, но всяка седмица щях да прескачам ден или два. За щастие, изпращането на имейл на някого това, което сте яли, го поддържа в кутията си и просто се чувства по -лесно – и е хубаво да ги накарате да реагират с напредъка си!

Аз също изпращам имейл с Чандра. В началото на седмицата споделяме нашите цели и план. След това обменяме ежедневни актуализации. Това може да не работи завинаги, но в момента е супер ценно да ме върнем на път!

Записването на всичко, което сте яли, не е точно забавно – но е някак интересно. Предлагам да го опитате поне за ден или два, само за да видите дали има дупки във вашето хранене или екстремни дисбаланси.

След работа направих дълга разходка. Насочих се към 5 мили и в крайна сметка направих 6!

Което ме довежда до нелепото ми предизвикателство през август:

Разходете се 3 мили на ден – в допълнение към всяко друго упражнение, което правя.

Наистина вярвам, че ходенето е една от най -добрите форми на упражнения и релакс. Дълго разходка след тежък ден ме кара да се чувствам толкова по -малко стресиран!

Знам, че може да е трудно да се изтръгне това след няколко дни – затова е предизвикателство! (*Вероятно няма да ходя в дълги дни.)

Също така искам да продължа дъската на ден и да правя малко йога веднъж седмично.

Въпрос: Какво изядохте днес?

Напишете го в коментарите или го изпратете по имейл на себе си или на приятел и ги попитайте същото

Въпрос 2: Какви са вашите цели за август?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave A Comment

Recommended Posts

3 причини, които не ви е трудно (там)

от Мат Уейк Господа, няма нищо много по -неудобно от значимия ви друг, който трябва да се справи с мокра юфка, когато е в настроение. Говорим за люлеене около ласо, а не да й дадем кувалда в леглото. Каква е сделката? Ти […]

eefje

Тиквен пай овесена каша

Здравейте! Тази сутрин направих невероятна тиквена овесена каша и исках да споделя рецептата. Сезонът на тиквата официално започва утре, изчакайте, че намекна есен – започва есента. Същото нещо, нали? Първо, тази сутрин ударих фитнеса много рано за групов клас. Наистина искам да […]

eefje

Какво ще правя с живота си?

Това е толкова странно. Какво ще правя с живота си? Направих бягане на средни разстояния като стойка за дългото си бягане в петък сутринта. Новият ми график за бягане е предимно понеделник, сряда, петък с място за състезания или едно допълнително бягане […]

eefje

Pan Dulce Sunday

Не знам дали е така, защото се прибрах вкъщи или какво, но тази седмица не копнея нищо друго освен добра мексиканска храна. За щастие се загрижих за най-доброто място, тъй като домът е пълен с фантастични ресторанти и пекарни за дупки в […]

eefje