почти си говорих от опита си да свърша някаква скоростна работа тази сутрин, тъй като имах много извинения:

Не съм си взел почивен ден от бягането от петък
Последните ми видеоклипове

Моята прекрасна друга половина в Pysch Ward: Мемоар – преглед на книги
Моята прекрасна друга половина в отделението на Пиш: Мемоар
от Марк Луках

Оценка на аудио книги на най -продавания мемоар, издаден 2017.

Страхотно ли е слушане?
Споделям бърза оценка на книгата, предлагана на Audible.

От Amazon:

Сърдечно изтъняващ, но надежден мемоар за млад брак, който се предефинира от психични заболявания, както и утвърждава силата на любовта.

Марк, както и животът на Джулия заедно започнаха като приказен романс. Те паднаха като на осемнадесет, се ожениха на двадесет и четири, както и започнаха мечтания си живот в Сан Франциско скоро след това. Въпреки това, когато Джулия беше на двадесет и седем, тя преживя ужасяваща и непредвидена психотична почивка, която я кацна в психичното отделение почти месец. Някой ден тя беше жизнена, както и добре коригирана; Следващата тя беше заблудена, както и самоубийствена, убеди, че харесваните й не са в безопасност.

Въпрос:
Каква книга или подкаст слушате сега ??

Какво трябва да слушам по -нататък?!

Връзките към книгата, както и други оценки са на runeatrepeat.com

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 31 секунди

След това
Пътуване Jane Review
08:01

На живо
00:00
08:21
05:31

Направих Три този уикенд

Не съм страхотен в това

Но аз го върнах от организираното си бягане, както и направих 4 800 -те вместо километри. Кажете благодаря на вас Исусе. Наистина се справих много по -добре от очакваното! Благодарен, отидох за това.

Закуската бяха яйца, както и овес. Супер случаен за мен, но аз жадувах овес (и се стремях да бъда женски строител на тялото).

Говорейки за Tri …

Пам ми изпрати имейл, в който се казва, че „Поздравления за получаването на 4 -то място във вашата възрастова група!“

Какво? Дори не знаех.

И така, проверих резултатите (да, не проверих, докато тя не изпрати имейл, тъй като червената коса не се интересува). Не разбирам защо нямат времето ми за плуване, но времето ми за 5K беше 25:05. Сега имам своето 5K PR време за победа! Сега трябва да посоча за още един!

Само върхът във вторник

Ако се опитвате да бъдете всички здрави, както и какво ли още не, както и искате да поставите еко-приятелства във вашите смутита-органичният спанак е методът, който трябва да върви. Но това е скъпо, както и бързо става лошо.

И така, аз използвам замразения спанак, както и той работи отлично. Обичайната ми рецепта е лед, 1/2 банан, протеинов прах, замразен спанак, както и вода (или соево/бадемово мляко)

Отлично е, тъй като не изисквам да „използвам“ целия спанак, преди да се обърка. Както и аз вярвам, че този съвет го прави по -дебел. (Не можете да опитате спанака.)

Имате ли бакшиш на групата?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave A Comment

Recommended Posts

3 причини, които не ви е трудно (там)

от Мат Уейк Господа, няма нищо много по -неудобно от значимия ви друг, който трябва да се справи с мокра юфка, когато е в настроение. Говорим за люлеене около ласо, а не да й дадем кувалда в леглото. Каква е сделката? Ти […]

eefje

Тиквен пай овесена каша

Здравейте! Тази сутрин направих невероятна тиквена овесена каша и исках да споделя рецептата. Сезонът на тиквата официално започва утре, изчакайте, че намекна есен – започва есента. Същото нещо, нали? Първо, тази сутрин ударих фитнеса много рано за групов клас. Наистина искам да […]

eefje

Какво ще правя с живота си?

Това е толкова странно. Какво ще правя с живота си? Направих бягане на средни разстояния като стойка за дългото си бягане в петък сутринта. Новият ми график за бягане е предимно понеделник, сряда, петък с място за състезания или едно допълнително бягане […]

eefje

Pan Dulce Sunday

Не знам дали е така, защото се прибрах вкъщи или какво, но тази седмица не копнея нищо друго освен добра мексиканска храна. За щастие се загрижих за най-доброто място, тъй като домът е пълен с фантастични ресторанти и пекарни за дупки в […]

eefje