Изповед в четвъртък прави неудобно, не-забавен завой …

Най -новите ми видеоклипове

Маска за лице за бягане или ходене навън на съвети
Предложения за маскиране на маски за бягане или ходене навън по време на епидемия от коронавирус. Трябва ли да носите сделка с маска, както и с най -добри възможности за бегачи.

Още видеоклипове

0 секунди от 7 минути, 15 секунди

След това
Пътуване Jane Review
08:01

На живо
00:00
08:21
07:15

Вчера се събудих с 12 килограма по -тежко.

Да, това може да се случи напълно (това е наука). Или поне почувствах, че се е случило.

Имах ребра, както и царевичен хляб за вечеря предната вечер …

Така че направих математиката:

Ребра и царевичен хляб = 1200 калории

12 паунда = 42 000 калории

Слушай, математиката никога не е била моята издръжливост, така че може би не успях да си спомня донесовия. Всичко, което разбирам, е, че се събудих, чувствайки се дебели.

Чакай, мазнината не е чувство. Може да се чувствам доволен или злощастен или тревожен или самотен, но мазнината не е емоция. Чувствах се раздут – което е страхотно.

Добре. Не е страхотно. Въпреки това е чудесно да определя „раздута v. мазнини“ оттогава бих могъл да направя нещо по въпроса. И така, попитах всички разбиращи интернет за съвет:

„Какво правиш, когато имаш дебел ден?“

И получих няколко отлични предложения …

Вижте моята FB страница за всички предложения!

Обратно към малките ми чувства на черно сърце …

Прекарах дълго време, вярвайки откъде идва това, както и разбрах, че не е наистина от моята снизходителна вечеря, тези чувства идват от сравняването си с хората около мен. Обикновено съм наистина страхотен в това – израснах, изглеждайки изключително различно от всичките си приятели от Lil Mex. Трябваше да го преодолея.

Но все още съм жена, както и в някои случаи, че откривам, че вярвам, че „не е честно“, че някой друг е естествено малък или трябва да прави по -малко или да яде много повече или да носи шапки или да изглежда страхотно в бели дънки …

Сравнявах се с (много великолепните) хора около мен този уикенд. Просто се случвам да имам напълно красиви, невероятно във форма добри приятели – което е страхотно! Въпреки това е грубо да бъдеш „среден“ около такива хора, когато имаш толкова толкова ден.

Трябваше да се измъкна от него, така че… Отидох за бягане, както и хапнах здравословна закуска. Осигурих си 5 минути, за да се чувствам беден, както и след това да спра. Напомних си, че никой не се интересува.

Никой не се интересува точно как изглеждате или точно колко оценявате, освен вас. (И ако някой друг се интересува от неблагоприятен метод, трябва да ги намалите от живота си. Нямам връзки с хора, които критикуват теглото или външния вид на други хора.)

Ако имате дебел ден, опитайте:

Правейки нещо, което те кара да се чувстваш добре.

Носете облекло, което ви кара да се чувствате великолепно.

Повторете някои положителни мантри.

Прочетете история за някой вдъхновяващ. ABC има страхотна страница за новини!

Накарайте някой друг да се почувства чудесно с добър жест или комплимент.

Изберете щастие. Предай го.

Въпрос: Как точно сте днес?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave A Comment

Recommended Posts

3 причини, които не ви е трудно (там)

от Мат Уейк Господа, няма нищо много по -неудобно от значимия ви друг, който трябва да се справи с мокра юфка, когато е в настроение. Говорим за люлеене около ласо, а не да й дадем кувалда в леглото. Каква е сделката? Ти […]

eefje

Тиквен пай овесена каша

Здравейте! Тази сутрин направих невероятна тиквена овесена каша и исках да споделя рецептата. Сезонът на тиквата официално започва утре, изчакайте, че намекна есен – започва есента. Същото нещо, нали? Първо, тази сутрин ударих фитнеса много рано за групов клас. Наистина искам да […]

eefje

Какво ще правя с живота си?

Това е толкова странно. Какво ще правя с живота си? Направих бягане на средни разстояния като стойка за дългото си бягане в петък сутринта. Новият ми график за бягане е предимно понеделник, сряда, петък с място за състезания или едно допълнително бягане […]

eefje

Pan Dulce Sunday

Не знам дали е така, защото се прибрах вкъщи или какво, но тази седмица не копнея нищо друго освен добра мексиканска храна. За щастие се загрижих за най-доброто място, тъй като домът е пълен с фантастични ресторанти и пекарни за дупки в […]

eefje