Ей там от Джуно, Аляска! Друг страхотен, почивен, напълнен с храна, забавен ден тук на круиза. Тази сутрин се събудихме и плъзнахме завесите към тази сцена:

Сериозно.
Най -актуалните ми видеоклипове

Пътуване Jane Review
Пътуване Jane Portable Prinal Review.

Още видеоклипове

0 секунди от 8 минути, 1 секунда

След това
Учене от лошо бягане
03:48

На живо
00:00
08:21
08:01

Корабът трябваше да влезе в Трейси ръка за някакъв живописен круиз. И беше прекрасно! Бяхме невероятно близо до кацане от двете страни на кораба. Имаше водопади и парчета лед и беше вълшебно.

След като направих няколко снимки и се насладих на гледките за малко, се отправих към фитнес центъра на кораба за няколко мили. Фитнес центърът е в предната част на кораба и успях да продължа да се наслаждавам на великолепието от безопасността на моята бягаща пътека.

Закуска!

Опитах се да бъда малко продуктивен и да свърша малко работа преди следобедната ни екскурзия.

Да си възрастен понякога е най -лошото. Но аз съм на странно круиз, така че не мога да се оплача отново в живота си. някога.

Тогава беше време за обяд! Моята мама и аз седяхме с двойка, която мислеше, че салатата ми е епична. Да, това е. Трябваше да им опиша, че ям много (сякаш не беше очевидно).

Днешната екскурзия беше поход, за да видите ледника Менденхол. Резервирахме го чрез круиз по принцеса, но екскурзията беше ръководена от местна екскурзионна компания Gastineau Headinging. Това беше малка група от 9. Направихме поход от 4 мили и бяхме възнаградени с най -добрите гледки към ледника Менденхол в края!

Не забравяйте да следвате RER в Instagram, защото не мога да актуализирам блога толкова, колкото бих искал тази седмица!

След похода имахме известно време да разгледаме центъра на Джуно, но решихме да направим малко малко пазаруване на сувенири и да се върнем обратно към кораба. Беше дълъг ден!

Въпрос: В скала от 1-10 колко продуктивни сте днес?

1 = Не си станал от леглото, поръчан пица и накара лицето за доставка да го донесе директно в стаята си

10 = Намерено лекарството за рак

Отказ от отговорност: Тази публикация е част от моето партньорство с Princess Cruises. Всички мнения са мои собствени.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Leave A Comment

Recommended Posts

3 причини, които не ви е трудно (там)

от Мат Уейк Господа, няма нищо много по -неудобно от значимия ви друг, който трябва да се справи с мокра юфка, когато е в настроение. Говорим за люлеене около ласо, а не да й дадем кувалда в леглото. Каква е сделката? Ти […]

eefje

Тиквен пай овесена каша

Здравейте! Тази сутрин направих невероятна тиквена овесена каша и исках да споделя рецептата. Сезонът на тиквата официално започва утре, изчакайте, че намекна есен – започва есента. Същото нещо, нали? Първо, тази сутрин ударих фитнеса много рано за групов клас. Наистина искам да […]

eefje

Какво ще правя с живота си?

Това е толкова странно. Какво ще правя с живота си? Направих бягане на средни разстояния като стойка за дългото си бягане в петък сутринта. Новият ми график за бягане е предимно понеделник, сряда, петък с място за състезания или едно допълнително бягане […]

eefje

Pan Dulce Sunday

Не знам дали е така, защото се прибрах вкъщи или какво, но тази седмица не копнея нищо друго освен добра мексиканска храна. За щастие се загрижих за най-доброто място, тъй като домът е пълен с фантастични ресторанти и пекарни за дупки в […]

eefje